Eén centraal platform voor correcte facturatie voor energieleveranciers.

Geautomatiseerd
Workflows
Calculatie
Geautomatiseerd
Workflows
Calculatie
Data-uitwisseling
Berichtenverkeer

Meteropnames
en verbruiken

Data-uitwisseling
Berichtenverkeer
Meteropnames en verbruiken

Onze klanten maken gebruik van het volledig in-huis ontwikkelde (SaaS) platform. Hiermee kunnen alle door de sector verplicht gestelde backoffice processen zelfstandig worden uitgevoerd.

Alles voor correcte facturatie en inzicht

Ecedo Core bevat functionaliteiten en modules voor onder andere:

Calculatie | Facturatie | Spotfacturatie | Marktprijsfacturatie | Energie-inkoop | Workflow-management | Grootverbruik | Data-uitwisseling met andere partijen en applicaties.

De applicatie bevat bovendien innovatieve modules op het gebied van de energietransitie en duurzaamheid. 

Workflows

De processen in ons platform zijn opgesplitst in losse workflows. Elk relevant proces is hiermee specifiek inzichtelijk. 

24/7

Het platform heeft geen pauze nodig: de workflows, systeemtaken en -processen draaien dag en nacht door.

Facturatie op tijd

We stellen ons platform samen zo in, dat de facturatie met de juiste frequentie en op het juiste tijdstip uitgevoerd wordt. 

Grip op cashflow

De geautomatiseerde processen, en workflows zorgen er voor dat jullie facturatieproces op tijd en correct verloopt: zo zorgen we voor voorspelbare cashflow.

Werken in batches

Bij verschillende processen werken we via batchverwerking. Dit zorgt ervoor dat we efficiënter werken en in die gevallen levert dat tijdsbesparing op. Ook handig voor de juiste controles!

Data en controle

We hebben vele rapportages en controles beschikbaar, gebaseerd op onze jarenlange ervaring. Zo raken jullie nooit de weg kwijt en houden we grip.

We werken al jaren samen met diverse leveranciers

Je staat er niet alleen voor

Ons hechte team van software developers, productspecialisten en consultants staat klaar om aan de slag te gaan.

Specialisten beschikbaar

We hebben zelf natuurlijk ook jarenlange ervaring met het gebruik van ons platform, we zijn beschikbaar als vraagbaak. Of in overleg in een andere rol, laat het ons weten!

Workshops & Trainingen

We staan voor je klaar om jouw organisatie op weg te helpen. We trappen het integratie traject gezamenlijk af, en vervolgens hebben we verschillende mogelijkheden voor periodieke ondersteuning.

Documentatie

Ons platform is zo ontworpen dat je er snel mee uit de voeten kunt maar vanzelfsprekend hebben we ook uitgebreide documentatie en een up-to-date handleiding voor onze gebruikers beschikbaar.