Manager support

Haal jij uitdaging uit het verbinden en ontwikkelen van de verschillende teams en processen om zo te zorgen voor een optimaal product en onderscheidende dienstverlening voor onze klanten? Dan is deze functie wat voor jou.

Locatie
Tynaarlo, Nederland
Dienstverband
32-40 uur

Over Ecedo

Ecedo ontwikkelt software voor energieleveranciers. Onze software heeft een centrale plek in het IT-landschap van energieleveranciers en daarmee zijn we de motor in het energiedomein. Wij hebben een groot aantal klanten, variërend van startende ondernemingen tot grote, gevestigde energieleveranciers.

Door continue te innoveren, streven wij ernaar om niet alleen te voldoen aan de huidige behoeften van onze klanten, maar ook om proactief bij te dragen aan hun toekomstig succes in een snel veranderende energiemarkt.

Ecedo is onderdeel van de Spark Groep en samen zetten we ons in voor het versnellen van de energietransitie door middel van innovatie en technologische vooruitgang. We groeien snel en dat betekent ook dat we altijd op zoek zijn naar enthousiaste collega’s! 

 

Over de rol

Als Manager Support stuur je het supportteam aan.

Met jouw team zorg je voor een optimale klantervaring, zowel voor bestaande klanten als voor nieuwe klanten. Voor deze laatste groep staan in 2024 alweer de nodige integraties en migraties gepland die jij met jouw team mede gaat ondersteunen.

Als Manager Support heb jij dé verbindende rol met de andere afdelingen binnen de organisatie. Je weet wat er speelt en waar de samenwerking gezocht moet worden. Je weet hoe je een succesvol team moet managen professionaliseren en organiseren. Daarnaast speel je een belangrijke rol in overstijgende projecten naar de overkoepelende groep waar we mee samenwerken.

Over jou

Jij bent de leidinggevende die rust en duidelijkheid brengt en zorgt voor een goede communicatie tussen de verschillende afdelingen zodat we constant kunnen blijven vernieuwen en ontwikkelen zonder elkaar uit het oog te verliezen. Je verwacht geen gespreid bed, maar vind het leuk om in deze groeiende organisatie te pionieren en bij te dragen aan de volgende stap.

Je hebt een mensgerichte persoonlijkheid, bent goed in het uitdragen van het werkgeverschap en een drager van onze organisatiecultuur (o.a. informeel, laagdrempelig, niet lullen maar poetsen). Je doorziet processen snel en weet wat er nodig is. Verder:

  • Heb je een HBO/ WO werk- en denkniveau;
  • Bij voorkeur kennis van IT of de energiemarkt of kun je je dit zich snel ‘eigen’ maken;
  • Heb je eerder leiding gegeven en past het ‘HR’ aspect je goed.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende positie binnen een groeiend, specialistisch en kennisgedreven software -bedrijf in de energiesector
  • Een competitief salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een laagdrempelige en pragmatische cultuur waarbij ‘samen’ voor ons belangrijk is
  • Dagelijkse lunch op kantoor samen met collega’s
  • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
  • Hybride werk afspraken

Enthousiast geworden?

Ben jij degene die wij zoeken? Solliciteer dan nu en maak deel uit van ons toegewijde team. We kijken ernaar uit om jou te leren kennen en om jouw talenten te mogen verwelkomen!