Manager support

Haal jij uitdaging uit het verbinden en ontwikkelen van de verschillende teams en processen om zo te zorgen voor een optimaal product en onderscheidende dienstverlening voor onze klanten? Dan is deze functie wat voor jou.

Locatie
Tynaarlo, Nederland
Dienstverband
23-40 uur

Wat ontwikkelen wij voor onze klanten?

Ecedo is een specialistisch en kennisgedreven software-bedrijf dat al ruim 10 jaar actief is binnen de energiemarkt. Wij leveren software aan energieleveranciers en ondersteunen klanten bij het uitwerken, inrichten en uitvoeren van hun bedrijfsprocessen. Met nauwe betrokkenheid bij onze klanten en de weg naar een duurzame samenwerking hebben wij een stabiele positie in de markt opgebouwd. Met onze constante innovatie en groei van ons product willen wij onze klanten de beste kwaliteit bieden. Ecedo groeit snel en het einde van de groei is nog lang niet in zicht!

Wat ga je doen?

Als Manager Support ben je onderdeel van het MT van dit snelgroeiende bedrijf. Je stuurt hierbij 3 teams aan; support, operations en team integratie/migratie. Dit zijn zo’n 13 medewerkers waar jij de verantwoordelijkheid voor hebt. Natuurlijk stuur je hierbij op resultaat en output, maar je hebt ook veel aandacht voor het individu, de teamprocessen en de ontwikkeling en groei van de organisatie als geheel.

Met jouw teams zorg je voor een optimale klantervaring, zowel voor bestaande klanten als voor nieuwe klanten. Voor deze laatste groep staan in 2024 alweer de nodige integraties en migraties gepland die jij met jouw teams mede begeleid.

Als Manager Support heb jij dé verbindende rol met de andere afdelingen binnen de organisatie. Je weet wat er speelt en waar de samenwerking gezocht moet worden. Je weet hoe je een groeiende organisatie moet managen, professionaliseren en organiseren. Daarnaast speel je een belangrijke rol in overstijgende projecten naar de overkoepelende groep waar we mee samenwerken.

Wat bieden wij?

We bieden jou een uitdagende en afwisselende ontwikkelomgeving met veel flexibiliteit, een marktconform salaris van maximaal € 5500 op basis van een 40-urige werkweek en veel ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Ook krijg je een prettig team om in te werken met collega’s die je helpen en ook uitdagen. Kijk vooral even hier op de website om nog meer beeld en gevoel te krijgen van wat werken bij Ecedo betekent.

Jouw achtergrond?

Jij bent de leidinggevende die rust en duidelijkheid brengt en zorgt voor een goede communicatie tussen de verschillende afdelingen zodat we constant kunnen blijven vernieuwen en ontwikkelen zonder elkaar

uit het oog te verliezen. Je verwacht geen gespreid bed, maar vind het leuk om in deze groeiende organisatie te pionieren en bij te dragen aan de volgende stap.

Je hebt een mensgerichte persoonlijkheid, bent goed in het uitdragen van het werkgeverschap en een drager van onze organisatiecultuur (o.a. informeel, laagdrempelig, niet lullen maar poetsen). Je doorziet processen snel en weet wat er nodig is. Verder:

  • Heb je een HBO/ WO werk- en denkniveau;
  • Bij voorkeur kennis van IT of de energiemarkt of kun je je dit zich snel ‘eigen’ maken;
  • Heb je eerder leiding gegeven en past het ‘HR’ aspect je goed.

Enthousiast geworden?

Deze procedure wordt begeleid door Wij zijn Sparx en Klaar voor Morgen, we komen graag met je in contact! Voor vragen en/of meer informatie kun je bellen met 050 211 57 71. Wanneer je direct geïnteresseerd bent, stuur dan voor 10 december aanstaande je CV naar werving@klaarvoormorgen.com, dan plannen we snel een kennismaking in. De eerste gesprekken bij Ecedo vinden plaats op 18 december a.s..