Projectmanager

Zoek jij een plek waar je het verschil kunt maken?

Bij Ecedo ben jij verantwoordelijk voor het managen van implementatie projecten, de planning en de budgetten. Het bewaken van de voortgang van deze projecten behoort tot jouw takenpakket en daar draai jij je hand niet voor om.

Locatie
Tynaarlo, Nederland
Dienstverband
Fulltime
Niveau
Medior

Over ons

Ecedo ontwikkelt software voor energieleveranciers. Onze software heeft een centrale plek in het IT-landschap van energieleveranciers en daarmee zijn we de motor in het energiedomein. Wij hebben een groot aantal klanten, variërend van startende ondernemingen tot grote, gevestigde energieleveranciers.

Door continue te innoveren, streven wij ernaar om niet alleen te voldoen aan de huidige behoeften van onze klanten, maar ook om proactief bij te dragen aan hun toekomstig succes in een snel veranderende energiemarkt.

Ecedo is onderdeel van de Spark Groep en samen zetten we ons in voor het versnellen van de energietransitie door middel van innovatie en technologische vooruitgang. We groeien snel en dat betekent ook dat we altijd op zoek zijn naar enthousiaste collega’s! 

Over de rol

Als projectmanager heb je intensief contact met onze klanten en stuur je verschillen projecten en implementaties aan. Je regelt de coördinatie, managet goed de verwachtingen intern en extern, deelt kennis met klanten en zorgt ervoor dat nieuwe klanten optimaal ontzorgt worden als ze de overstap maken naar ons platform. Vanaf het begin ben je betrokken bij onze klant trajecten, dus je weet goed wat deze klanten willen en weet als geen ander de organisatie mee te nemen zodat alles on-time wordt geleverd.

Over jou

Je hebt een HBO/WO werk- en denkniveau en hebt een aantal jaren ervaring opgedaan in een vergelijkbare rol. Kennis van de energiemarkt is een pré maar geen must, het is wel handig als je eerder in een SAAS omgeving gewerkt hebt. Uiteraard zit klantgerichtheid en service in jouw DNA en krijg jij energie van blije klanten. Zoek jij een leuke baan om impact te maken in de energiemarkt en lijkt het jou een uitdaging om onze klanten optimaal gebruik te laten maken van onze software, dan gaan we graag met jou in gesprek!

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende positie binnen een groeiend, specialistisch en kennisgedreven software -bedrijf in de energiesector
  • Een competitief salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een laagdrempelige en pragmatische cultuur waarbij ‘samen’ voor ons belangrijk is
  • Dagelijkse lunch op kantoor samen met collega’s
  • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
  • Hybride werk afspraken

Enthousiast geworden?

Ben jij degene die wij zoeken? Solliciteer dan nu en maak deel uit van ons toegewijde team. We kijken ernaar uit om jou te leren kennen en om jouw talenten te mogen verwelkomen!