Projectmanager

Zoek jij een plek waar je het verschil kunt maken? Ben jij iemand die goed de vraag achter de vraag naar voren haalt en de wens van klanten vertaalt naar het development team?

Dan is deze vacature als projectmanager voor jou wellicht een hele mooie stap!

Locatie
Tynaarlo, Nederland
Dienstverband
Fulltime
Niveau
Medior

Wat doen we bij Ecedo?

Ecedo levert (maatwerk) software en ondersteunt haar klanten bij het uitwerken en inrichten/uitvoeren van hun bedrijfsprocessen. Met nauwe betrokkenheid bij onze klanten en de weg naar een duurzame samenleving hebben wij een stabiele positie in de markt opgebouwd. Met onze constante innovatie en groei van ons product willen wij onze klanten het beste geven.

Wat zoeken wij in jou?

Als projectmanager heb je intensief contact met onze klanten en stuur je verschillen projecten en implementaties aan. Je doet de coördinatie, managet goed de verwachtingen intern en extern, deelt kennis met klanten en zorgt ervoor dat nieuwe klanten optimaal ontzorgt worden als ze de overstap maken naar ons platform. Vanaf het begin ben je betrokken bij onze klant trajecten, dus je weet goed wat deze klanten willen en weet als geen ander de organisatie mee te nemen zodat alles on-time wordt geleverd.

Wat bieden wij?

We bieden jou een uitdagende en afwisselende ontwikkelomgeving met veel flexibiliteit, uiteraard een marktconform salaris, ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Collega’s die je helpen maar ook uitdagen en de ruimte om een bijdrage te leveren aan een product waar bijna twee miljoen mensen gebruik van maken!

Jouw achtergrond?

Je hebt een HBO/WO werk- en denkniveau en hebt een aantal jaren ervaring opgedaan in een vergelijkbare rol. Kennis van de energiemarkt is een pré maar geen must, het is wel handig als je eerder in SAAS omgeving gewerkt hebt. Uiteraard zit klantgerichtheid en service in jouw DNA en krijg jij energie van blije klanten. Zoek jij een leuke baan om impact te maken in de energiemarkt en lijkt het jou een uitdaging om onze klanten optimaal gebruik te laten maken van onze software, dan gaan we graag met jou in gesprek!