Senior C# Ontwikkelaar

Als Senior C# Ontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren ons platform. Je speelt een belangrijke rol bij het bevorderen van best practices, moderne methodologieën en opkomende technologieën om de efficiëntie en effectiviteit van onze software binnen de energiemarkt te verbeteren.

Locatie
Tynaarlo, Nederland
Dienstverband
Fulltime
Niveau
Senior

Wat doen we bij Ecedo?

Ecedo ontwikkelt software voor energieleveranciers en ondersteunt daarmee in alles wat met facturatie te maken heeft. We helpen in verschillende fasen: van starten naar opschalen en innoveren. Met onze constante innovatie en groei van ons product willen wij onze klanten het beste geven.  Onze software heeft een centrale plek in het IT-landschap van energieleveranciers en daarmee zijn we de motor in het energiedomein. Dit doen we al een flink aantal jaar en dat blijven we ook nog wel even doen. We groeien snel en dat betekent ook dat we altijd op zoek zijn naar nieuwe collega’s!  Ecedo is onderdeel van Energy21.

Over de rol

Als Senior C# developer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van ons platform. Je speelt een belangrijke rol bij het bevorderen van best practices, moderne methodologieën en opkomende technologieën om de efficiëntie en effectiviteit van onze software binnen de energiemarkt te verbeteren. Samen met het team van 6 personen werk je aan nieuwe functionaliteiten en draag je zorg voor het passend maken hiervan binnen de architectuur van het platform.  Taken zijn onder meer:

 • Ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van complexe C# applicaties.
 • Begeleiden van junior en medior ontwikkelaars.
 • Beoordelen en verbeteren van bestaande softwarearchitecturen.
 • Begeleiden en stimuleren van het gebruik van best practices en moderne methodologieën.

Over jou

Voor deze rol zijn we op zoek naar een enthousiaste C# developer. Je bent communicatief vaardig en bent niet bang om je mening te geven. Je behoudt makkelijk het overzicht en haalt plezier uit werken met een team aan een impactvol platform. Verder heb je:

 • 4+ jaar ervaring in C# en het .net framework, bij voorkeur in SaaS omgeving 
 • Ervaring met SQL en databaseontwerp, bij voorkeur met SQL Server 
 • Plezier in werken in een team 

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende positie binnen een specialistisch en kennisgedreven IT-bedrijf in de energie sector
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden – we denken met je mee over een pakket dat het best bij jou past
 • Dagelijks geheel verzorgde lunch op kantoor
 • Persoonlijke ontwikkeling en inspirerende collega’s
 • Hybride werk afspraken

Enthousiast geworden?

Als Senior C# Ontwikkelaar speel je een sleutelrol in het verder ontwikkelen en optimaliseren van ons platform. Wil jij bijdragen aan innovatie binnen de energiemarkt en beschik je over de nodige expertise? Solliciteer dan nu en maak deel uit van ons toegewijde team van professionals. Wij bieden een stimulerende werkomgeving, een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. We kijken ernaar uit om jouw talenten te verwelkomen in ons team!